Minä

Olen helsinkiläinen viestinnän asiantuntija, joka on perehtynyt erityisesti julkisen sektorin viestintään selkeän kielen, visuaalisuuden ja sosiaalisen median näkökulmista.

Työskentelen valtioneuvoston viestintäosastolla, jossa vastaan erityisesti sosiaalisesta mediasta, verkkoviestinnästä ja valokuvauksesta. Kiinnostuksen kohteitani ovat myös visuaalinen viestintä ja työyhteisöviestinnän kehittäminen.

Aiemmin olen työskennellyt kuntasektorilla Jyväskylän kaupungilla sekä Uudenmaan liitossa. Juha Sipilän hallituksen sote- ja maakuntauudistusta valmistelleessa Uusimaa 2019 -hankkeessa vastasin hankkeen ajankohtaisviestinnästä yhdessä tiimini kanssa.

Koulutukseltani olen yhteiskuntatieteiden maisteri Jyväskylän yliopistosta. Valtio-opin opintojeni aikana keskityin erityisesti retoriikan teemoihin kansainvälisissä suhteissa.

Blogiurani olen aloittanut yhtenä Suomen ensimmäisenä pyöräily- ja liikennebloggaajana vuoden 2008 tienoilla. Nykyisin mielipidekirjoittelen enemmän Twitterissä, mutta julkaisen silloin tällöin myös blogikirjoituksiani tällä sivustolla.