Viikonlopun menovinkki: Valon kaupunki ja Tourujoki

Missä kannattaa käydä tänään perjantaina tai huomenna lauantaina? Blogin menovinkkinä viikonlopulle on Tourujoen laakso, jossa on nähtävillä Lyhdyt-valoteos. Se koostuu valaisimina toimivista metalliämpäreistä, joista jokaisessa on leikattuna oma kuvionsa. Bongaa kaikki 80 erilaista!

Perjantaina klo 20 alkaen Tourujoella on myös Valo virtaa -tapahtuma, jossa jokea alas laskettelevat sadat pienet valotaideteokset. Lauantai-illan ohjelmana puolestaan on laajempi Tourujoen yö, joka levittäytyy Kankaan alueelle asti. Tourujoen yö alkaa jo viideltä iltapäivällä.

Tarkemmat ohjelmat Valon kaupungin kotisivuilta: valonkaupunki.jyvaskyla.fi/tapahtumat/2014.

Malttamattomana kävin jo kuvailemassa tämän vuoden maisemia ja valaistuksia, kun kerrankin ihan kotikulmilla tapahtuu. Tässä pari otosta alkupaloiksi.