Otteluohjelma Lumiaan? Onnistuu!

Mikä olisi helpoin tapa pysyä kärryillä jalkapallon mm-kisojen otteluohjelmasta? Ylen hieno Kisaopas on yksi, mutta tosifani saattaa kaivata vielä ”lähemmäksi” tulevaa aikataulua. Voisiko ottelut saada näkymään oman puhelimen kalenterissa?

näyttöSeuraava ottelu näkyy puhelimen aloitusvalikossa.

Tämä onnistuu kyllä. Seuraavassa ohjeet, kuinka tämä temppu tehdään Windows Phone -puhelimeen, eli vaikkapa Nokian Lumia-malleihin.

Aluksi on kirjauduttava sisään omaan kalenteriin osoitteessa calendar.live.com. Toimi palvelussa seuraavasti:

  1. Valitse ylärivistä ”tuo”.
  2. Klikkaa vasemmalta ”tilaa”-valikko auki.
  3. Kopio tämä osoite kohtaan ”Kalenterin URL-osoite”: webcal://www1.skysports.com/calendars/football/fixtures/competitions/worldcup
  4. Nimeä kalenteri haluamallasi tavalla ja tee muut valinnat.

Tämän jälkeen mene puhelimesi asetuksiin ja valitse sähköposti+tilit. Paina pitkään Microsoft-tilin kuvaketta ja valitse valikosta ”synkronoi”. Nyt otteluiden pitäisi näkyä puhelimesi kalenterissa.

Jos kyllästyt kesken kaiken tai kalenterisi täyttyi liikaa, voit piilottaa kisakalenterin nettikalenterin oikean yläkulman hammasratasta klikkaamalla tai puhelimen kalenterin asetuksista. Koko kalenterin voit poistaa valitsemalla nettisivulta ”asetukset” ja klikkaamalla kalenterin nimeä. Tämän jälkeen vasemmassa ylälaidassa näkyy poista-nappi.

Nauti kisoista!