Eurosport Player ei toimi – valitin ranskaksi

Maailman suurin pyöräilytapahtuma (ja olikohan myös maailman suurin vuosittainen urheilutapahtuma?) on taas alkanut. Puhun tietysti Ranskan ympäriajosta.

Suomalaisten suosima tapa seurata Touria on Eurosport. Jos kanava ei näy telkkarissa, voi ostaa oikeudet Eurosport Playeriin. Suurin syy seurata Eurosportin pyöräilylähetyksiä on ollut Peter Selinin asiantuntevat ja vivahteikkaat selostukset.

Harmillista vain, että Player on edelleen kovin häiriöaltis. Yleisin vika on se, ettei selostus kuulu suomeksi. Ostamme siis palvelun selostuksen vuoksi, mutta joudumme kuuntelemaan silti jotain tunnistamatonta itäeurooppalaista kieltä.

Moni on valittanut, että Eurosport on hyvin kankea ottamaan vastaan palautetta. Tarina kertoo, että palaute ohjautuu suoraan patonkimaahan, jossa kolmatta kotimaistamme eli englantia ei juurikaan puhuta (haluta puhua). Siksi pitää laatia valituskirjelmä ranskaksi!

Auttavalla ranskallani laadin lyhyen palautetekstin. Siitä selviää, ettei suomenkielinen selostus kuulu, enkä pääse kuuntelemaan Seliniä. Pyydän myös hyvitystä.

Palaute lähetetään tällä lomakkeella.

Monsieur,

 

J’écris afin de me renseigner sur Eurosport Player. J’ai eu quelques problemes avec le commentaire finnois. Il ne fonctionne pas, et je ne peux pas entendre mon commentateur préféré, Peter Selin. Je souhaite que vous pourriez compenser ça. Commentaire de langue finnois est la raison pour laquelle j’ai acheté votre service.

 

Merci pour l’aide apportée à ce problème.

Odotellaan mitä tapahtuu…