Pyöräparkki puhdistettu lumesta!

Ilon päivä! Kilpisenkadun pyöräparkki ei ole enää lumen saartama.

2013-02-13-0364
Tältä näyttää käyttökelpoinen pyöräparkki. Lumi ei estä telineen käyttöä.

Jyväskylän kaupunkifillari kirjoitti hiljattain, että pyöräparkit ovat tänäkin talvena saavuttamattomissa lumen vuoksi eli ns. OLM-tilassa (Oma Lapio Mukaan). Kukaan ei käy puhdistamassa pyörätelineitä, koska siihen tarvittaisiin ilmeisesti kaupungin kunnossapidossa harvinaiseksi käynyt kolamies.

Asiasta tuli viesti myös kaupungin kysymyspalstalle.

Kuvasin tänään Kilpisenkadun pyöräparkin uuden, lumettoman ilmeen. Hyvää työtä, Jyväskylän Kaupunkifillarin aktiivit! Viestiä kannattaa laittaa suoraan kaupungille, niin silloin jotain voi tapahtuakin. Toivottavasti olette myös selvittäneet, ovatko lupauksen puhtaista parkeista antaneet poliitikot ajaneet asiaa eteenpäin.

Taas talvipyöräily on vähän helpompaa. Kiitos osallisille!